Free Worlds

Molt més que productes

“Perquè l’art és per compartir”

Descobreix el nostre origen, les nostres col·leccions de sabatilles, samarretes, dessuadores i tasses de porcellana. Totes les nostres col·leccions amb dibuixos originals realitzats per artistas de Sitges. Tots els nostres dibuixos estan registrats en OEPM (Oficina Espanyola de Patents i Marques), Així com FREE WORLDS és marca registrada a l’EUIPO (Oficina de la Propietat Intel·lectual de la Unió Europea).

 

Moda en llibertat

Navega i descobreix el nostre origen, les nostres col·leccions de sabatilles, samarretes, dessuadores i tasses, totes les nostres col·leccions amb la marca “Design in Sitges”.

Devolucions gratuïtes a totes les compres. Enviament gratuït a partir de compres superiors a 50 euros. Compromís de lliurament a 48/72 hores.

COMPRAR

COMPRAR

Camiseta 3

33,00€

COMPRAR

Sudadera

80,00€

COMPRAR

Taza Premium

21,95€

COMPRAR

Calzado

165,00€

COMPRAR

Per un món lliure

Imagen

IDENTITAT: Somiem que la nostra identitat i el nostre missatge s’estengui pel Món, fent i prenent consciència que hi ha molts mons i tots han de ser lliures.

OBJECTIU: Nosaltres volem aconseguir en un futur que la nostra marca s’identifiqui amb la llibertat, el respecte i sigui un referent de qualitat i servei. Que sigui una crida per demostrar que quants més siguem, més lluny arribarem per la llibertat de les persones, dels pobles i les seves identitats i pel respecte a la Natura. FREE WORLDS és més que vendre els seus productes.

ÀREA LOCAL: Tots els processos de disseny, elaboració, producció i materials, son locals, made in Sitges.
Les nostres col·leccions es confeccionen a partir de dibuixos originals (registrats a l’OEPM) d’artistes locals com Adolfo Rúa o Nuria Fortuny entre d’altres.

QUALITAT: Els nostres productes passen rigorosos controls de qualitat, utilitzant materials sostenibles i intentant que el seu impacte al medi ambient sigui el menys sever possible.

SERVEI: Atenció personalitzada en diferents mitjans: Telèfon,WhatsApp, email on us atendrem i aclarirem qualsevol dubte (de dilluns a diumenge de 9 a 21 hores). Termini de lliurement 48/72 hores. Les devolucions són sense cost.

RETORN SOCIAL: El 10% dels nostres beneficis reverteix en obra social a través de Organitzacions sense ànim de lucre o ONG’S, així com algunes col·leccions estan destinades a una causa a favor d’algun projecte.
Actualment som benefactors de COLORS SITGES LINK (Associació LGTBI+ de Sitges 2022/2023).

Ens encanta connectar, i a tú?

4 etnias

Truca’ns

+ 34 604 85 91 52

Seu Social

Passeig de Vilanova, 11 2° 2 - 08870 Sitges, Barcelona