Free Worlds

QUI SOM I QUÈ FEM

Descobreix el nostre projecte i el que ens motiva a apostar per la llibertat i el respecte.

Una mica de nosaltres i la nostra història.

  • El Projecte

FREE WORLDS Comencem aquest negoci perquè és el que volíem fer, sabem que no serem grans, però sabem que la vida no és fer alguna cosa per 1 euro i vendre’l per 2. Esperem crear alguna cosa amb el que assolir la màxima qualitat, volent apostar pel nostre missatge al Món, denunciant situacions que ens afecten, el rebuig de la guerra, el respecte a la natura, l’empatia a les persones que emigren, la defensa del mar i els oceans, l’acceptació de la diversitat.
És clar que volem obtenir beneficis però ,per a nosaltres, poder sortir al mercat és un privilegi i una responsabilitat i volem ocupar un lloc d’honor ,reivindicant situacions a través dels nostres artistas que posen el seu enginy i saber , per fer-nos veure que hi ha molts mons i tots han de ser lliures.

  • Nom i Logotip

El nom FREE WORLDS (MONS LLIURES) pretén reflectir el respecte a la diversistat, a la natura, a les persones i a les seves identitats. Dins del nostre món hi ha molts mons i tots són correctes, imposar el nostre, només pot ser conseqüència de la nostra intolerància, pors, limitacions i ignorancia i manca d’empatia i oblidar-nos del passat.
Tots els móns hi caben i tots llegim FRRE WORLDS, MONS LLIURES, encara que 3 de les seves lletres porten una altra direcció. Ens hem de guiar pel respecte, així de senzill.
El símbol que acompaña el nom és el símbol cèltic de l’amor, ja que és un nus que no es desfà mai, sense principi ni fi, representa l’amor etern que sobreviu al temps i a l’espai.

Imagen

Les nostres Targetes Regal

Som “Desingn in Sitges” i apostem per les sinergies i suport del petit comerç de Sitges.
Descubreix-les!

EL NOSTRE EQUIP

Juan Salazar

Juan Salazar

Àrea Comercial

Lidia María Furdui

Lidia María Furdui

​Àrea de Gestió

Nuria Fortuny

Nuria Fortuny

Atist & Creative

Adolfo Rúa

Adolfo Rúa

Atist & Creative

Claudio Petrolo

Claudio Petrolo

Video Maker

Giuseppe Bini Polisena

Giuseppe Bini Polisena

Strategic Marketing & Brand Positioning

Ens encanta connectar, i a tú?

4 etnias

Truca’ns

+ 34 604 85 91 52

Seu Social

Passeig de Vilanova, 11 2° 2 - 08870 Sitges, Barcelona